Salon

Menu

Sluit

Concave cut: voor volume en jaren 90 vibe!

Concave cut

Ontdek dé zomer haartrend van 2024! Ben jij toe aan een nieuwe haarlook die niet alleen zorgt voor volume, maar ook een vleugje jaren 90-stijl toevoegt? Dan is de Concave Cut precies wat je zoekt! Deze trendy coupe creëert de illusie van vollere lengtes voor de perfecte zomerse look.

De Concave Cut is geen gewone coupe; hij is afkomstig van onze Long Shag. Een chique look met weelderige langere lagen die prachtig in elkaar overlopen. Zo word je herinnerd aan de glamour van de jaren 90. Bovendien heeft de Concave Cut subtiele Whispy Curtain Bangs, deze worden tot net boven je wenkbrauw geknipt met een zachte overloop naar de langere lagen. Dit versterkt en verfijnd de look. Durf jezelf te laten zien met deze trendy coupe.

Concave cut Long shag

Wat maakt deze stijl nog specialer?

Kleur! Kies voor een prachtige syrup en honey blond tint, versterkt met lichte vanille highlights. Deze kleuren geven je haar een schitterende, natuurlijke gloed die perfect past bij de weelderige lagen van de Concave Cut. Het resultaat? Een stralende en gezonde haarkleur die je look compleet maakt.

Nog meer glamour toevoegen aan je Concave Cut?

Ga dan voor gekruld haar! Met de juiste stylingtechniek geef jij je coupe extra volume en een echte jaren 90 vibe. Het creëert een luxe uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu een avondje uit gaat of een dagje op kantoor doorbrengt, met de Concave Cut straal jij elke dag! Wil je tips voor de juiste stylingtechniek? Onze haarstylisten helpen je graag!

Stay colorful

Bescherm je haar in de zomer tegen UV-stralen, vooral als het gekleurd is. De zon kan namelijk de kleur vervagen. Gebruik daarom producten met UV-filters om je kleur langer mooi te houden. Kies voor de IVY Color shampoo met UV-filter voor het wassen van je haar. En vergeet niet om dagelijks een Leave-in spray te gebruiken. Zo straal jij langer met je gekleurde lokken. Zelfs onder de hete zon!

Afspraak maken